Reply to this topicStart new topicStart Poll

%3E Gmae crashing when it says "Adapting history", help please
 
how can i fix this?
When it says "Adapting history" game is not respondingis it a public problem? [ 0 ]  [0.00%]
is it only happens on my game? [ 1 ]  [100.00%]
Total Votes: 1
Guests cannot vote 
RabradoR
 Posted on Jan 10 2016, 03:27 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Member No.: 152
Joined: 10-January 16

Status: Offline







i think crashing is only on my game
or public

anyway..

Is somebody living this problem can response this poll

Problem: When it says "Adapting history" game is not staring and not responding!

MWM Beta 6 problem
PMEmail Poster
^
PlayerHOI
 Posted on Jan 10 2016, 03:31 PM
Quote Post


Mod Creator
******

Group: Admin
Posts: 173
Member No.: 1
Joined: 20-May 14

Status: Offline







Which version of the game do you have?
PM
^
RabradoR
 Posted on Jan 10 2016, 03:33 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Member No.: 152
Joined: 10-January 16

Status: Offline







4.02
PMEmail Poster
^
PlayerHOI
 Posted on Jan 10 2016, 03:34 PM
Quote Post


Mod Creator
******

Group: Admin
Posts: 173
Member No.: 1
Joined: 20-May 14

Status: Offline







I'll assume its "Their Finest Hour" version...

Is it a steam version/retail/gamersgame?
PM
^
RabradoR
 Posted on Jan 10 2016, 03:37 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Member No.: 152
Joined: 10-January 16

Status: Offline







yes
PMEmail Poster
^
RabradoR
 Posted on Jan 10 2016, 03:48 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Member No.: 152
Joined: 10-January 16

Status: Offline







i need some help immediately
PMEmail Poster
^
PlayerHOI
 Posted on Jan 10 2016, 04:19 PM
Quote Post


Mod Creator
******

Group: Admin
Posts: 173
Member No.: 1
Joined: 20-May 14

Status: Offline







You did not answer my question.
PM
^
RabradoR
 Posted on Jan 10 2016, 04:25 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Member No.: 152
Joined: 10-January 16

Status: Offline







game is from steam
PMEmail Poster
^
PlayerHOI
 Posted on Jan 10 2016, 04:31 PM
Quote Post


Mod Creator
******

Group: Admin
Posts: 173
Member No.: 1
Joined: 20-May 14

Status: Offline







Are you using any other mods?
PM
^
RabradoR
 Posted on Jan 10 2016, 04:36 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Member No.: 152
Joined: 10-January 16

Status: Offline







no only mwm
PMEmail Poster
^
PlayerHOI
 Posted on Jan 10 2016, 04:46 PM
Quote Post


Mod Creator
******

Group: Admin
Posts: 173
Member No.: 1
Joined: 20-May 14

Status: Offline







Is this a fresh install? (i.e: no other mods have been installed, no changes done to the game...)

I recommend you reinstall the game (delete from Steam than delete the Hearts of Iron 3 folder from Steam) and reinstall the game then install the mod again.
PM
^
RabradoR
 Posted on Jan 10 2016, 05:06 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Member No.: 152
Joined: 10-January 16

Status: Offline







there is no problem with game something wrong with files of mod
PMEmail Poster
^
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Share this topic:
« Next Oldest | Installation | Next Newest »

Topic Options Reply to this topicFast ReplyStart new topicStart Poll



 


 

Skin made by Kman of Kskins